Restaurangbesök!

Dagen har spenderats hemma med lek och bus. Mormor kom på besök och stannade sen kvar när Magnus och jag skulle in till Eskilstuna och Akropolis för att fira svärmors 70-års överraskningsfest. släkten i stora drag var samlad ca 30 pers var vi som välkomnade henne. Trevligt sällskap och god mat en riktigt mysig kväll.
Idag har Lovisa återigen bajsat på pottan lilla gumman hon börjar bli så stor tiden bara rusar fram. hon sa till själv och jag föreslog pottan aahha svarade hon sagt och gjort. När det var klart ställde hon sig upp tittade på bajset och utbrast blääähhh......=). Senare under eftermiddan sa hon inte till men två lyckträffar på några dagar i alla fall=)
Nu har jag äntligen fått upp en hylla i köket så nu känns det lite mer hemtrevligt än den lååånga väggen som sträcker sig genom hela huset=)... Nu lite mys i soffan innan det är dags för John Blund.
//Anna

Äntligen!

Nu har vi haft en riktigt vårfin dag, nästan all is har smällt bort på gården=). Det har väl varit mest vardag men det är ju det som är så skönt. Idag har Lovisa bajsat på pottan=))) Normalt brukar hon sitta en kort stund sen går hon därifrån men idag satt hon kvar!! vi har inte börjat potträna henne än men pottan står där och ibland sitter hon och ibland inte. Idag visade hon så tydligt när hon precis började bajsa att hon inte ville ha det där varpå jag satte henne på pottan där hon fick ut resten. Stolt blir man, men tiden går alldeles för fort. Ebba fick premiärcykla idag och i och med det fick jag mig en liten joggingtur=) Till en början var hon osäker men efter ett tag så satt de gamla takterna i! Hon lärde sig ju att cykla utan stödhjul förra våren=)
Nu har jag semester några dagar till och sen 2 dagar kvar i Köping!
//Anna

Medan farmor klipper sig leker vi:)

2012-02-22-072 (MMS)

Medan farmor klipper sig leker vi:)


Avskedsmiddag!

Idag har jag varit på avskedsmiddag med de finaste! God mat och trevligt sällskap vi satt kvar ett bra tag! var sen hem till lilla Hanna för att se hur de hade det i det nya huset. Superfint var det och jag blev så sugen på att flytta igen så man får göra om=). Fina presenter fick jag oxå! De kommer passa in så bra här hemma. I morgon bär det av på shoppingtur med svärmor. Ska bli trevligt=)
Magnus har jobbat örsta dagen , han är nöjd och det blir nog skönt för oss båda att han kommer igång och jobbar igen. Det blir ju lite som att för den ena står tiden stilla men n för den andrar rör det på sig hela tiden. Det viktigaste är att aldrig ta varandra för givet. men ibland är det så lätt att göra det mitt upp i allting.
Nästa vecka går jag 2 pass sen är det Eskilstuna som gäller...
Till er alla på avdelning 2 i Köping, från Mig, en riktigt stor KRAM och HEJ DÅ!!

Det tar sig!

2012-02-20-055 (MMS)

Det tar sig!


2 pass kvar innan nya jobbet!

Helgen är slut och nu återstår 2 pass att jobba på Köpings sjukhus Västmanland. Det är helt sjukt hur snabbt tiden gått nu på slutet. Och vad jag tjatar om det=) Idag kom det en anhörig på jobbet som oxå kommer att bli min kollega i Eskilstuna och efter att ha pratat med henne så känns det jättepirrigt och kul och spännande och läskigt o skoj och skrämande och framförall lugnande och skitskoj! hur jag nu ska klara av det hela kan man ju undra men det ska nog gå bra=) Väldans tjat om det just nu men nånstans måste man ju få tjata=)
Idag fyllde min goa svärmor 70 år! mannen min hade gjort en tavla och bakpå skrivit så många fina rader om hur det är att ha en sån som Anita till mamma och svärmor!! Man är alltid välkommen där, man får alltid fika/mat man känner sig alltid trygg sammanfattar orden!
Ebba lilla gumman håller på att lära sig skriva=) Jätteduktig börjar hon bli! Kastar om bokstäverna lite men annars så, hon har tidigare ej haft nå intresse för att rita eller skriva men nu är hon på gång=)

Helg!

En mycket bra helg hittills trots jobb. Mycket tack vare mina knasiga arbteskollegor=) Ända sen jag kom hem idag har barnen varit som änglar=) På bra humör, sjungande glada ja helt älskvärda!! En toppenlördag. Ebba sitter nu med oh myser till Mellodifestivalen. I morgon blir det mera jobb men först en tripp till svärmor för att fira hennes 70 års dag!! Idag i dagens ekuriren står det om min blivande arbetsplats, det har man vetat om att organisationen inte fungerat på flera år, det gjorde den ju inte heller när jag var där sist. Samtidigt så ser jag det som en utmaning, och nu har jag mer erfarenhet. Det ska bli spännande=)

Längtar!

Jag längtar nå enormt till sommaren just nu, kan inte hitta en enda positiv del med vintern. I morgon väntas jobb 13:30-21:45. Ebba har haft besök idag av två skuttiga småtjejer o deras pappa. I övrigt har dagen varit lugn, städat och röjt lite här hemma. Har lovat lillasyster att hämta henne från jobbet ikväll så det gäller att hålla sig vaken.
Här kommer en bild att längta till=)
// Anna

Blä för SNÖ!!

Nej nu räcker det väl?! Så trött på snön och då har vi knappt haft nån vinter. Till och med barnen börjar ledsna, ebba suckar varje morgon. Åhh snö idag igen...Hon är så söt=) 4 år och många funderingar. Jag är ju stor tjej nu mamma så jag behöver inte ha cd på när jag ska sova sa hon igår kväll (efter sagan brukar hon få lite musik/ramsor på låg volym). En timme senare när hon kommit upp på grund av diverse anledningar fick vi ändå sätta på cd´n=)
Ikväll väntas jobb men innan det en vända på gymmet, bäst att passa på nu när jag snart ska sluta =/.
Har mer och mer konstiga drömmar om hur det blir med jobbet tänk om jag inte klarar nånting :-S. Tänk om ingen tycker om en ja fy...Men, men försöker att tänka att nu har jag mycket mer erfarenhet så mest ska det  bli spännande.
//Anna

Inte långt kvar....

Nu är det inte många dagar kvar till jag börjar mitt nya jobb. Arbetspassen dit blir bara färre och färre. Blandade känslor men mest positiva. Mycket funderingar om hur de kommer att gå och så vidare tänk när man står själv efter 8 veckors praktik. Hoppas nån kan ta hand om mig därborta!!
Magnus börjar jobba den 20 februari vilket blir skönt för honom. Han klättrar nog på väggarna här hemma snart.
Men men nu blickar vi frammåt mot våren och hoppas att den kommer snart för den här kylan är inte skoj längre, tog ju sån tid på sig så den kunde lika gärna hålla sig undan. Nu är de dags för lite fredagsmys!
Tjipp och hej!!

RSS 2.0