*damma damma* *host host*....

Enligt datummärkningen på förra inlägget var det ett tag sen sist... vad har då hänt? Ebba har precis fyllt 20 år och ska plugga snöskredsdiplomati och överliggande diskutionssvårigheter.... eller inte..

Familjen håller på att växa... ingen bäbis än men nu är det "bara" 32dagar kvar... jag tycker det har varit en riktigt bra graviditet denna gång.. Anna kommer säkert att lyncha mej med blästern och sen hälla saltvatten över mej när hon läser detta...

Skämt och sido.. Anna är en otroligt underbar och tålmodig kvinna som står ut med en hastighetsöverskridande 2åring och lilla mej... att hon sen dessutom orkar gå till jobbet och utföra sina tillförordna arbetsuppgifter, då hon EJ fick havandeskapspenning... det är över mitt förstånd(kom inte och säg: då är det väl ändå inte så mycket...)

Jag kanske kan lägga upp några bilder som visar våran nya bäbis underbara boning! men då får nog anna somna först.. eller så får jag väl bara be henne om hennes tillåtelse... vi är inte helt överens om hur vacker hennes "nya" figur är!!!

Det kommer nog upp några bilder på ebba och vad detta söta yrväder i action!!

Så länge...

Lev väl... må väl...

© M.Leo


RSS 2.0