Långt kvar till kort semester!

Den här sommaren kommer bli sådär. Jag har sett mitt preliminära schema som int ser så kul ut. 19 av 32 pass är kväll eller nattpass 13 dagpass. Semester ja v 25 och 32,33 men ensam med barnen då magnus inte har semester. Vi får hitta på några dagsturer de dagar vi lyckas va lediga och jag inte jobbar helg 2 kvällar.
Nog om detta.
I natt ska jag jobba har inte sovit en blund på dagen så det får gå som det går. Klippte gräset idag och bara njuter av grönskan, sen att altanen blev så lyckad bidrar självklart till euforin. Känns en period nu som man bara vill tröffa vänner umgås oh ha kul har liksom inte tid att jobba.
Träningen har helt kommit av sig i och med sjuka barn, ny på jobbet trötthet och altanbygget även om kosten funkar någerlunda med att hålla det göttaste till helgerna. Man ser alla statusuppdateringar och känner sig glad för deras skull men pressad att själv komma igång igen. Nu är det bara att rycka upp sig starta med promenaderna för att sedan gå vidare. Det finns en träningsform i kungsör (mammabootcamp) som jag tror skulle vara skitkul men samtidigt rädd att man skulle vara sopsämst många tankar svaren kommer väl såsmåningom...
Hittade en bild häromdan och insåg då att tiden går alldeles för fort just nu...=)
// Anna

SMS-inlägg

2012-05-20-343 (MMS)


Färdiga!

Nu är vi äntligen klara med altanen. Höjjer min händige man i detta. Jag designar han gör det är en bra deal.=)

Före
Efter:

1 År!!

Nu har vi hunnit bo i huset i ett år. Tiden går sjukt fort när man har roligt. Mycket har hänt. Huset på insidan är i det närmsta omgjort. På utsidan håller vi nu på att bygga om altanen på baksidan, Det grönskar igen och insynsskyddet är här=).
De har nu gått 11 veckor sedan jag började jobba på akuten och jag trivs och tycker det är roligt att gå till jobbet igen, många tragiska livsöden men intressant för mig och jag utvecklas.
Något som genomsyrat denna första dela av året är väl snoriga barn. I dag vabbas Lovisa som har feber igen lite varannan veckas feber. Men liksom mycket annat så är det väl bara att härda ut=)
I fredags var jag iväg på den årliga vårfesten med mina ex jobbarkompisar och vänner=) Jätte kul och se alla igen och de var så fina alla hade verkligen gått all in för denna kväll. Själv hade jag en jättefin klänning som mamma hade sytt. allt klaffade och det var jättetrevligt.
// Anna

SMS-inlägg

2012-05-11-298 (MMS)


SMS-inlägg

2012-05-01-290 (MMS)


RSS 2.0