Midsommar

Nu har några dagar g ått sen midsommar och vi har alla, nästan alla iaf, gått tillbaka till vardagen. Anna har semester denna vecka och då är ju oxå Ebban ledig från dagis, jag har varit ledig måndag och tisdag detta har varit gudomlik.

Midsommaren fortlöpte som sig bör, regn och blött väder, nästan hela dagen, solen sken igenom vissa stunder men inte så det var något. Anna jobbade nästan hela dagen, iaf till 14.30 sen anslöt hon till släkten.
Vi fick sova ut på midsommardagen då ebba hade sovit över hos farfar och farmor, de hade gått och lagt sig 02.30 efter en lite jakt efter katten som smet ut i natten och ebba vaknade strax före kl 06.00.
TACK ALLA GO'A SLÄKTINGAR FÖR EN FIN OCH TREVLIG MIDSOMMAR!!

En del bilder togs men de kommer upp senare!

M.Leo

Ovant!

Nu jobbar jag officiellt inte längre på strokeenheten i Eskilstuna längre, Känns konstigt, har nog inte landat i det än.
Många kommer jag att sakna enormt mycket, men det är att se frammåt o finna nya goa kollegor, de finns nog i Köping oxå=).
Börjar på måndag kl 07:00, spännande, det känns skönt att "bara" gå bredvid några dagar innan jag ska ha alldeles eget ansvar. Känns skönt att de e positiva att jag ska komma i alla fall.
Jaja ett steg för min personliga utveckling skulle man väl kunna kalla det. Ser inte fram emot pappersjournaler dock men det löser sig....=)

Sköt om er alla!
TACK ALLA PÅ DEN FANTASTISKA ARBETSPLATSEN 72 S STROKEENHETEN I ESKILSTUNA!!!
NI HAR EN SPECIELL PLATS I MITT HJÄRTA=)


//Anna

Sveriges Nationaldag!

Började klockan fem för familjen Leo. Ebba vaknar bara tidigare och tidigare nu för tiden, även fast hon har en mörkläggande gardin i rummet. Morgonen spenderades hemma. Ebba har hamnat i nån typ av trotsålder troligen. Så fort något går emot henne blir hon jättearg och gråter otröstligt.  Samtidigt kan det vara för att jag varit sjuk, att hon varit orolig eftersom mamma inte varit som hon brukar, samtidigt kan det vara för att m och jag tjafsat mkt på senaste.  Nu har vi slutat med det och jag är piggare så vi får se vad som händer.

I alla fall. Vid halv elva tiden bar det av mot Eskilstuna och Parken Zoo. Det var en hel del folk där, sist vi var i parken var förra sommarn i juni, det var roligare nu när Ebba kunde vara mer delaktig. Hon matade kaniner klappade getter och tittade engagerat på alla djuren. När vi kom till de två nya geparderna blev det lite läskigt. Den spanade in Ebba som gick utanför glaset och om Ebba vände håll så vände geparden håll. När Ebba gick fram till glaset så gick geparden fram till glaset nosade. Efter en stund gick Ebba iväg igen utanför glaset då gjorde geparden ett utfall mot Ebbas huvud med öppen mun. Mycket läskigt tyckte jag

  

En mycket härlig dag var det trots lite regn och rusk!!
//Anna

FY FAN FÖR KRÄKSJUKA!!!

Ebba kräktes hela söndan, jag själv mådde illa söndag och måndag, på tisdagen tänkte jag...."jag har ju inte fått det hittils så jag får det nog inte" så på tisdagen friskanmälde jag mig till jobbet så att jag skulle komma som igår och jobba en kvällstur. Kl 10:15 kräktes jag första gången så jag ringde magnus så han fick komma hem från jobbet och ta hand om Ebba, sen kräktes jag en gång i timmen fram till klockan 19:00. Idag är jag rätt mör, känns som tåget har kört över mig....kanske skulle stämma SJ =). Är så känslig för calici (kräksjukan) på alla år jag jobbat inom vården har jag klarat mig undan det 3 ggr det vill säga 3 ggr på 8 år. Skulle kunna tänka mig att bli immun som 5 % av Sveriges befolkning.


Nog om mig...

För en tid sedan köpte vi en trehjuling till Ebba. Den har ett fifiigt handtag bak som gör att Magnus och jag kan skjutsa och styra medan Ebba sitter på. Ebba når inte ner till pedalerna så förutom styrstången så tillkom en fotplatta som hon kan ha fötterna på. Givetvis köpte vi en hjälm för det måste man ju ha när man cyklar!


//Anna

RSS 2.0