Nu kan jag sitta alldeles själv när vi han...

20110130646 (MMS)

Nu kan jag sitta alldeles själv när vi handlar!


Detta pryder nu var vardagsrums vägg. Så s...

20110120621 (MMS)

Detta pryder nu var vardagsrums vägg. Så sant !


Lite lätt galen! Men söt ändå!

20110117619 (MMS)

Lite lätt galen! Men söt ändå!


3 årsdagarna!

Den 7 januari fyllde vår stora lilla tjej år hon blev 3 år gammal, helt otroligt vad tiden går fort, lite ångestvarning faktiskt. Hon fick paket av oss(filmer+ hello kitty) och av mormor(kläder). En lugn dag med pannkakstårta till lunch!! På kvällen följde Ebba med mormor på julgransplundring, jättekul hade hon haft och dragit runt med mormor på dansgolvet=).

Lördagen var det kalas för alla våra kompisar med barn i samma ålder=) Ebba längtade hela dagen men var lite reserverad när alla började komma vid 14 tiden. Det lossnade efter en stund! Sen var det fullt stoj och livat precis som det ska va, det hängde ballonger i taket och serpentiner, precis som det ska va=). Det bjöds på heffaklumpstårta(som jag förövrigt är mycket stolt över att jag fick ihop) och kakor o saft.
 
Ebba fick så mycket fina saker, hello kitty badlakan, pippiväska med pippistrumpor och hårspännen, pärlor och pärlplatta,lekdeg och memoryspel.
 Kvällen rundades av i sällskap med familjen askroth/westberg över lite pizza. Det konstaterades bland annat att det var skönt att inte vara ensam om trottsiga barn=).

Söndagen kom och alla ballonger fick hänga kvar såklart men denna gång var det släktens tur=). Strax före ett kom de första gästerna och denna dag bjöds det på cheescake i stället=).
Massor med fina saker även denna dag en dockvagn med ligg och sittdel, docka med kläder, pärlor med pärlplatta, pippidocka,typ barbiedocka med barnvagn och lite smågrejer, ritblock, deg.
 En mycket lyckad helg men det tar på krafterna=)

// Anna

Barnkalas!

20110108590 (MMS)

Barnkalas!


Fiskedammen förberedd!

20110107589 (MMS)

Fiskedammen förberedd!


Lillasyster får oxå låna !

20110107586 (MMS)

Lillasyster får oxå låna !


Stora tjejen i nya presenten! Hello Kitty ...

20110107582 (MMS)

Stora tjejen i nya presenten! Hello Kitty sacosäck!


Paket inslaget. I morgon blir min stora tj...

20110106579 (MMS)

Paket inslaget. I morgon blir min stora tjej 3 År! Galet!


Nyårsafton!

Årets sista dag spenderades i Dalarna hos familjen Winroth/Strand.
Det välkomnades med glögg samt julklappsbyte.Lovisa fick en telefon med knappar och ljud. Ebba fick pluppar..."mamma sånna som vi har på dagis...titta!" Själva fick mästergrillaren och jag en bok av Per Morberg "Grillar". Den står nu bredvid en annan bok av samma författare "Livet scenen konsten och maten" tror jag den heter, även det en kokbok.
Kvällen fortsatte med en sen, men god trerätters middag. Förätten bestod av mango, advokado samt kräftskjärtar med en sås av sweet chilli. Huvudrätt var biff med ugnstekt potatis och grönsaker. Till efterrätt blev det smarrig cheescake.
Ebba var vaken till nästan 01:00 på natten med en episod av totalt gallskrik på grund av övertrötthet. Nackdelen var att det inte fanns nå rum att lägga henne i så hon fick skrika av sig. Det fanns två bebisar i huset varav lovan låg öppet och garanterat skulle vaknat av storasysters gapande. Hon lugnade ner sig lagom till tolvslaget, då virade vi in henne i en fleecefilt och gick ut för att se på raketerna som smälldes över Hedemora. ... "mamma det är lite läskigt" sa Ebba fast med skrattet i halsen. Efter ytterligare lite gnäll somnade Ebba inne hos oss i vardagsrummet. Lilla snorpan det är inte lätt att befinna sig mitt i tre års trottsens härliga värld.

När Ebba somnat spelade vi vuxna ett spel som heter besserwisser. Ett frågesportsspel. Vi vann första och Sara och Andreas andra. Med det gjort gick vi sedan till sängs. Klockan var väl i 02 taget när vi till slut gick och lade oss. Tjejorna vaknade vid helv sju dagen efter dock trötta båda två.
Efter lite slöande på förmiddagen och gullande med lilla Kalle packade vi ihop oss för att åka hemmåt igen.Gott nytt år!!

Lille Kalle    
//Anna med familj.

Demonteringen har börjat! I dag åker julen...

20110102570 (MMS)

Demonteringen har börjat! I dag åker julen ut i Leosland!


RSS 2.0