Nyårsafton!

Årets sista dag spenderades i Dalarna hos familjen Winroth/Strand.
Det välkomnades med glögg samt julklappsbyte.Lovisa fick en telefon med knappar och ljud. Ebba fick pluppar..."mamma sånna som vi har på dagis...titta!" Själva fick mästergrillaren och jag en bok av Per Morberg "Grillar". Den står nu bredvid en annan bok av samma författare "Livet scenen konsten och maten" tror jag den heter, även det en kokbok.
Kvällen fortsatte med en sen, men god trerätters middag. Förätten bestod av mango, advokado samt kräftskjärtar med en sås av sweet chilli. Huvudrätt var biff med ugnstekt potatis och grönsaker. Till efterrätt blev det smarrig cheescake.
Ebba var vaken till nästan 01:00 på natten med en episod av totalt gallskrik på grund av övertrötthet. Nackdelen var att det inte fanns nå rum att lägga henne i så hon fick skrika av sig. Det fanns två bebisar i huset varav lovan låg öppet och garanterat skulle vaknat av storasysters gapande. Hon lugnade ner sig lagom till tolvslaget, då virade vi in henne i en fleecefilt och gick ut för att se på raketerna som smälldes över Hedemora. ... "mamma det är lite läskigt" sa Ebba fast med skrattet i halsen. Efter ytterligare lite gnäll somnade Ebba inne hos oss i vardagsrummet. Lilla snorpan det är inte lätt att befinna sig mitt i tre års trottsens härliga värld.

När Ebba somnat spelade vi vuxna ett spel som heter besserwisser. Ett frågesportsspel. Vi vann första och Sara och Andreas andra. Med det gjort gick vi sedan till sängs. Klockan var väl i 02 taget när vi till slut gick och lade oss. Tjejorna vaknade vid helv sju dagen efter dock trötta båda två.
Efter lite slöande på förmiddagen och gullande med lilla Kalle packade vi ihop oss för att åka hemmåt igen.Gott nytt år!!

Lille Kalle    
//Anna med familj.

Kommentarer
Postat av: Carin

Låter som ni hade de jättetrevligt fastän Ebba inte ville sova så tidigt. God fortsättning på nya året.

2011-01-04 @ 21:07:07
URL: http://nursen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0