Pack-eli-pack

Nu har vi äntligen fått ändalykten ur vagnen och inskaffat fräscha flyttlådor och börjat packa... fast det är 2 hela veckor kvar... inte illa, skönt att vara ute i god tid! 
Vi började dagen med ett upppfriskande morgondop med motions sim i kungsörs badhus, det var jätte skönt, det sa ialla fall de inblandade i motions simmet dvs Anna. Ebba och jag åkte ut till farmor och farfar i ekeby så länge och slapp den svinkalla vattnet... tror faktiskt att det är varmare i det kommunala utebadet!

Sen när Anna kom ut till ekeby åts det frühstück och sen åkte Anna och jag hem och införskaffade nya flyttkartonger på ÖB och så bar det av hem för att börja nedpackningen av lägenheten. Verkar och känns som om vi har packat det mesta, köket sväljer mer än man tror, vi har i alla fall fyllt alla 10 lådor och så gott som hela köket är nedpackat! Vi har bara sparat så vi har tallrikar och bestik för oss 3! Skönt med den minimala mängden med disk... Hehe!

Kattstackar är lite vilse i massorna av flyttlådor, när han förstod att vi började packa så kröp han ner i en låda så vi inte skulle glömma honom! Men det är nog inte större fara då han trots allt varit med om flertalet flytter under sitt katteliv.

Nu återstår en skön söndag med lite ledigt, lite packning och enormt mycket kärlek!
Och kom ihåg... Kramas i trafiken!

Påsken!

Påsken firades på jobbet för min del och lite i Kungsör förstås.Ebba och Magnus befann isg i Kungsör nästan hela helgen. Ebba fick ett litet påskägg av oss på morgonen påskafton. I det fanns tre bollar och ett kinderäggsliknande chokladägg som satt i en Hello Kitty äggkopp. Sen blev det en äggmacka till frukost och sedan avfärd mot Kungsör.
Så här såg våran lilla påskkärring ut.

Hon var på gott humör hela dagen. Hon fick ett påskägg från faster som piper när man trycker på huvudet och sen "lägger den ägg" men de fick inte ebba äta. Sedan fick hon ett ägg av farmor och farfar i det fanns de godis, massor med godis. Ebba är inte van att få så mycket godis så hon skulle smaka på varenda en förstås. Av farbror fick hon ett påskägg med halsband, armband och ett hårband i. Dagen innan hade hon fått ett par tossor/tofflor och en pumatröja av Arne och Ewa.

Ebba fick äta hur mkt hon ville jag åkte till jobbet kl ett o på kvällen så kräktes lilla tösen, enligt magnus hade hon gått o tryckt godis och annat hela dagen så resultatet kunde inte ha blivit på så mycket andra sätt.

Resten av helgen har vi/de spenderat ute i solen, Ebba har ju fått en ny passion, gunga och leka i lekparker. Hon sätter på sig skorna och mössa sen går hon till dörren och bankar på den o ropar för att hon vill ut. Jätteroligt att hon är så på och vet vad hon vill=).

Ja nästa helg är jag ledig igen och då är det hög tid att börja packa ihop lägenheten, vi flyttar 1 maj så det börjar dra ihop sig. Ska bli skönt att bara kunna öppna altandörren och gå ut i en trädgård om än liten men ändå en

Si och så med uppdateringen!

Så nu skriver jag igen. Ebba har lyckligtvis fått vara frisk nu en period, visst lite snuvig men frisk.  Vi har upptäckt va roligt det är med lekparker. Det är så roligt att se henne leka o stojja. Märkligt vad tiden går fort lilltjejen är ingen bebis längre hon är ett barn som börjar bli en egen person med egen vilja och humör=).

I alla fall i lekparken så är gungan men framförallt rutschkanan en STOR favorit den lilla lilla Ebba åker ensam helt orädd ner för kanan. Man inser att hon klarar mer och mer på egen hand, märkligt men skönt på ett sätt.

Är det inte härligt att våren är här! Varma dagar och grusmaskinerna sopar bort alla spår av vintern. Helfantastiskt!!!!
 Jaja här kommer ett gäng bilder på härliga vårdagar=)
Ebba med sin moster!!! Syster och Jag Faster Nella och Ebba gungar Ebba och Vovve! Ebba och Melba mumsar på lite macka efter att ha lekt i lekparken!


Nytt jobb!!

Japp som rubriken lyder.
Jag är kanske tokig men men, den 17 mars sa jag upp mig från min nuvarande arbetsplats. Jag har fått ett nytt jobb i Köping, tillsvidare anställning med 3000 mer i lön mindre pendlingsavstånd. Kommer att jobba på strokeenheten så jobbet är inget nytt men med stor säkerhet annorlunda. Känns fräscht att göra något nytt.

Nackdelen är att jag kommer att förlora min jobbfamilj. Alla goa och glada människor som stöttat mig och som jag stöttat genom de tre år jag jobbat där (med undantag från mammalediga året=)). Kommer alltid att sakna gänget på 72 S Strokeenheten MSE!!!! Tack för den här tiden!!!

RSS 2.0