Påsken!

Påsken firades på jobbet för min del och lite i Kungsör förstås.Ebba och Magnus befann isg i Kungsör nästan hela helgen. Ebba fick ett litet påskägg av oss på morgonen påskafton. I det fanns tre bollar och ett kinderäggsliknande chokladägg som satt i en Hello Kitty äggkopp. Sen blev det en äggmacka till frukost och sedan avfärd mot Kungsör.
Så här såg våran lilla påskkärring ut.

Hon var på gott humör hela dagen. Hon fick ett påskägg från faster som piper när man trycker på huvudet och sen "lägger den ägg" men de fick inte ebba äta. Sedan fick hon ett ägg av farmor och farfar i det fanns de godis, massor med godis. Ebba är inte van att få så mycket godis så hon skulle smaka på varenda en förstås. Av farbror fick hon ett påskägg med halsband, armband och ett hårband i. Dagen innan hade hon fått ett par tossor/tofflor och en pumatröja av Arne och Ewa.

Ebba fick äta hur mkt hon ville jag åkte till jobbet kl ett o på kvällen så kräktes lilla tösen, enligt magnus hade hon gått o tryckt godis och annat hela dagen så resultatet kunde inte ha blivit på så mycket andra sätt.

Resten av helgen har vi/de spenderat ute i solen, Ebba har ju fått en ny passion, gunga och leka i lekparker. Hon sätter på sig skorna och mössa sen går hon till dörren och bankar på den o ropar för att hon vill ut. Jätteroligt att hon är så på och vet vad hon vill=).

Ja nästa helg är jag ledig igen och då är det hög tid att börja packa ihop lägenheten, vi flyttar 1 maj så det börjar dra ihop sig. Ska bli skönt att bara kunna öppna altandörren och gå ut i en trädgård om än liten men ändå en

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0