Springa är kul!

Att springa är jätteroligt tycker Ebba, så fort hon får tillfälle så springer eller hoppar hon fram!

//Anna

Ledig i två dagar!

Japp så var det slut på den här helgen oxå! Knapp så man minns vad man gjort för att det har gått så snabbt.
I fredags var vi hos våra vänner i Eskilstuna, alltid lika roligt att träffa anders och sofie o lilla alva=). Alva och Ebba stojjade och stimmade hela kvällen. Kul och se hur Ebba mer och mer blir en egen liten människa=) från ensamleken till att vilja leka med andra. 
 
Lördagen började med sovmorgon. Ebba sov till kvart i åtta och efter lite lek så väntade det en hotellfrukost med ägg och apelsinjuice. Sen hjälpte vi moster fia att flytta där träffade vi även mormor.Sedan var vi hem till farmor och farfar för en fika (den sociala rundan).

Idag har vi varit en sväng till E-tuna alla saknar vi staden en hel del så det kändes jättebra att promenera omkring där idag, vi fick med oss en självhäftande spegel till ebbas rum från panduro bilder kommer sen. Den kompetterade ganska bra de vilder som redan satt där som vi köpte på flügger färg i början på sommarn!

En skön helg med många skratt!
Perfekt helt enkelt!
//Anna

Hänt i veckan!

I måndags var sista dan för mig på tre ledigheten så vi åkte o kolla lite affärer på tuna park. magnus haltade sig runt=)

Tisdag blev jobb för mig dagis för ebba och magnus fick krya på sig!
 Mot kvällen drog vi iväg och mötte upp daniel och martina på Gröndal. magnus skulle se och minnas sin cross crash. Han blev mer förvånad och tagen än vad han hade trott. "Oj det var värre än jag hade trott, shit va långt det va"
Ett perspektiv på avståndet 

I dag var jag hos Jessica (frisören) och klippte mig. Fick nå pulver i håret som ska vara istf vax och sånt. Men det funkar ju. Här är resultatet.

Helgen!

Helgen som var var jag ledig i hela tre dagar, den bjöd på massa kul=)
Lördagen var det ngt som kallas för "bonde på stan" i Köping. Vi var givetvis tvugna att åka dit då vår dotters nyfunna intresse är just TRAKTORER!
Gissa om hon blev glad när vi kom dit=) Förutom traktorer var det även får och minirace bana med trambilar!
Står vid en höbal och kollar in lådbilarna=)        Stort traktordäck, sitter i mormors knä!

På söndagen var det dags för svamplockning och lekparksinvigning.
Vi knallade ut i skogen för att plocka lite svamp, magnus stannade hemma och vilade. Efter två timmar tröttnade lilltjejen på skogen och vi vände hemmåt igen. Lite svamp fick vi med oss i alla fall=)
 I Pinnparken som lekparken heter fanns det hoppborg o ansiktmålning och en clown som gjorde fina ballongfigurer. Förutom det så kunde man leka i de nya leksakerna!

ebba fick en tiger    kusin tuva blev en katt


RSS 2.0