Saknar sommaren nu!!

Saknar sommaren nu!

Sjukt barn och vårväder!

Japp Ebba är sjuk igen, hostar och snorar och feber på det. På fem veckor har hon varit sjuk 4 ggr tre av de började det med hosta sen feber ca 40 grader sen över på några dagar. Den fjärde var det någon forma av kräksjukan=/.
Idag är jag ledig på förmiddagen så vi har städat o fejjat lite, vi hann ut en stund i solen oxå bortser man från febern så är Ebba precis som vanligt=)
Dett härliga vårväder får man bara inte nog av det är så härligt att gå ut och sitta på bänken utanför ochbara lapa sol..är det så det kallas??  jaja det är fantastiskt i alla fall=).
Snart bär det av till jobbet igen...förresten det blev ingen havandeskapspenning så det är bara att ställa in sig på jobb fram till födseln.. Har pratat med chefen om att eventuellt få semester de tre sista veckorna, hon skulle undersöka saken....

'//Anna

Vinternattens köld är hård.... och j--ligt lååång

Hej igen dagboken... sorry bloggen! (ren ripp-off)

Nu är det cirka 3 veckor sen förra inlägget och en hel del har hänt kan man nog säga... det som inte har hänt är väl att snön inte har smällt bort helt men det har nog inte passerat någon förbi!
Vi har alla varit lite sjuka och senast var det ebba med en hiskelig hosta och hög feber, men nu är hostan bättre och febern helt borta så det blir dagis för henne imorgon (me ala kommpisar) om ebba själv får säga det!

Nalle phu utbudet har utökats, till både ebbas och våran förtjustning, de första börjar vi kunna lite vääl bra vid detta laget. Men det är ju helt klart en favorit!!

Uteliv har det oxå blivit av i olika former på grund av det rådande väderläget (som SJ skulle sagt), vi har varit ute och gått lite, vi har även grillat över "riktig" eld och Ebba har börjat gilla att åka pulka!

   
Korvgrillning över "riktig" eld, dvs med vedträn och ej en-gångs-grill


 Här på promenad till kusin Tuva som fyllde 8år i fredags!! Ebba ville dra pulkan själv

 
Vi gjorde ett landstings besök och tog några inspirerande inredningsbilder!!

     

Idag söndag gick Ebba och jag ut och skulle ta en promenad med pulkan, vi var ute i ca 45min men de sista 5-10min så var Ebba alldeles för trött och somnade, trots att merparten av underlaget bestod av grus... men som tur var så har Ebbas pulka både ryggstöd och bälte så hon klarade sig riktigt bra!

Allt för denna gång!

Väl mött
©M.Leo

RSS 2.0