Helgen som va!

Helgen bjöd på bröllop!!!
Härliga Lina och Filip skulle äntligen bli herr och fru. =) Kl 16:00 öppnades portarna på den vackra Järfälla kyrka och in kommer väldigt nervösa men mycket vackra bruden och brudgummen.

Lina hade en klänning sydd av vår barndomskamrat Anja hynynen www.anjah.se som nu designar egna (bara ekologiska) kläder. Filip hade Frack! Efter ca 20 minuter var de herr och fru SAND ett vackert efternamn som  Linas mormor hade som flicknamn.

Festen hölls i något som kallas för Lövsta gård ca 25 minuter från kyrkan. För att komma dit behövdes tillstånd att passera livgardets område. Alla kunde ej få tillstånd så brudgummens far bad oss åka i typ konvoj efter stora bussen så skulle allt säkert lösa sig om vi blev stoppade. Som tur var blev vi inte det, vi passerad dock ett gäng militärer som var ute på ja...tur i händerna bar de sina vapen..känns lite skumt men men. Väl framme på Lövsta gård bjöds det på skumpa och tilltugg innan maten serverades.

Maten bestod av många tal och spex från familj och vänner, på youtube ligger lunarstory ett fantastiskt ihopklipp av lina och filips historia som sussi och malin, våra vänner gjort dagen till ära.

En fantastisk kväll i kärlekens tecken avslutades med att Lina och Filip fick åka i väg i en taxi till en okänd destination som deras föräldrar/svärföräldrar fixat åt de. Det visade sig vara hotell Diplomats brölloppssvite!!.

Tack brudparet för en otroligt fin dag!!
 


40 år fest för hela slanten!

Tre dagar ledigt från jobbet=) Dessa dagar har  inneburit planering och iordningsställande av fest...Fredagen började tidigt jag med svägerska bakade 10 tacotårtor, fick hjälp av grabbarna dvs Magnus mfl som ställde upp och iordninstlla le grande partytältet som för övrigt har sjungit sin sista vers=).
Girlanger och belysning stjärnor och ljus....sedan kom den blivande födelsedagtjejen hem med sin familj från CYPERN bruna och fina=).
Lördag pysslades de under förmiddan och sedan var det öppet hus från 16:00 kvällen verkade lyckad, magnus jag och ebba lämnade den redan kl 23:00 regnet öste och ebba låg i vagnen och sov ..så klart med regnskydd men efter ett tag så blev ganska kallt så vi traskade hem och lät ungdomarna fortsätta festen=) Söndagen innebar givetvis städning men eftermiddagen tillbringades i Köping på Himlabacken där Sanna Nielsen och Sonia Alden bjöd på allsång!
Hoppas att stora "syster " tyckte festen var lyckad trots undantagen=)
Kram alla!
 På väg till partyt!
 Kvällens Väktare!
 Tjejerna bärplockar lite innan festen tar fart!
 Födelsdagsbarnet!
 Tältet dagen efter.... tror det var vinden och inte partyt som välte det!!
Tältet i en annan vinkel!

Le mot kameran!

Ebba har lärt sig att faktiskt titta in i kameran nu fär tiden när man ska ta kort. Häromdagen bad jag henne le mot kameran, hon blandade ihop det med att flörta och resultatet blev som nedan!

Hon är väl för söt vår lilla skrutta!!

Bommmaaa!!

Igår satt Ebba vid frukostbordet och lallade och pratade som alltid=). Jag pekade på gardinerna och frågade : Ebba kan du säga blomma? Hon log o la huvudet på sne sen upp med armarna i luften och...bommmaa! fantastisk va kul det är när de säger nya ord=) På kvällen hade hon utvecklat det till blllommmma.

Efter att ha varit hemma i 4.5 vecka...mmm magnus och ebba.. själv har jag jobbat...så var det i alla fall dags för ebba att gå till dagis. Vi var lite fundersamma över hur det skulle gå..vi började förbereda redan veckan innan så det inte skulle komma som en chock för henne men när dagen kom så tog hon fröken i handen och vinkade..pust det kändes skönt att hon inte var ledsen o så..
Livet fortsätter på lilla bygränd=)

RSS 2.0