Helgen som va!

Helgen bjöd på bröllop!!!
Härliga Lina och Filip skulle äntligen bli herr och fru. =) Kl 16:00 öppnades portarna på den vackra Järfälla kyrka och in kommer väldigt nervösa men mycket vackra bruden och brudgummen.

Lina hade en klänning sydd av vår barndomskamrat Anja hynynen www.anjah.se som nu designar egna (bara ekologiska) kläder. Filip hade Frack! Efter ca 20 minuter var de herr och fru SAND ett vackert efternamn som  Linas mormor hade som flicknamn.

Festen hölls i något som kallas för Lövsta gård ca 25 minuter från kyrkan. För att komma dit behövdes tillstånd att passera livgardets område. Alla kunde ej få tillstånd så brudgummens far bad oss åka i typ konvoj efter stora bussen så skulle allt säkert lösa sig om vi blev stoppade. Som tur var blev vi inte det, vi passerad dock ett gäng militärer som var ute på ja...tur i händerna bar de sina vapen..känns lite skumt men men. Väl framme på Lövsta gård bjöds det på skumpa och tilltugg innan maten serverades.

Maten bestod av många tal och spex från familj och vänner, på youtube ligger lunarstory ett fantastiskt ihopklipp av lina och filips historia som sussi och malin, våra vänner gjort dagen till ära.

En fantastisk kväll i kärlekens tecken avslutades med att Lina och Filip fick åka i väg i en taxi till en okänd destination som deras föräldrar/svärföräldrar fixat åt de. Det visade sig vara hotell Diplomats brölloppssvite!!.

Tack brudparet för en otroligt fin dag!!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0