Pack-eli-pack

Nu har vi äntligen fått ändalykten ur vagnen och inskaffat fräscha flyttlådor och börjat packa... fast det är 2 hela veckor kvar... inte illa, skönt att vara ute i god tid! 
Vi började dagen med ett upppfriskande morgondop med motions sim i kungsörs badhus, det var jätte skönt, det sa ialla fall de inblandade i motions simmet dvs Anna. Ebba och jag åkte ut till farmor och farfar i ekeby så länge och slapp den svinkalla vattnet... tror faktiskt att det är varmare i det kommunala utebadet!

Sen när Anna kom ut till ekeby åts det frühstück och sen åkte Anna och jag hem och införskaffade nya flyttkartonger på ÖB och så bar det av hem för att börja nedpackningen av lägenheten. Verkar och känns som om vi har packat det mesta, köket sväljer mer än man tror, vi har i alla fall fyllt alla 10 lådor och så gott som hela köket är nedpackat! Vi har bara sparat så vi har tallrikar och bestik för oss 3! Skönt med den minimala mängden med disk... Hehe!

Kattstackar är lite vilse i massorna av flyttlådor, när han förstod att vi började packa så kröp han ner i en låda så vi inte skulle glömma honom! Men det är nog inte större fara då han trots allt varit med om flertalet flytter under sitt katteliv.

Nu återstår en skön söndag med lite ledigt, lite packning och enormt mycket kärlek!
Och kom ihåg... Kramas i trafiken!

Kommentarer
Postat av: Karolina

Hej på er!

Hur går det med inflyttningen? Det blir väl snart dags för lite grillning och så hoppas vi :)

Kram

2009-05-02 @ 22:43:54
URL: http://melba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0