3 årsdagarna!

Den 7 januari fyllde vår stora lilla tjej år hon blev 3 år gammal, helt otroligt vad tiden går fort, lite ångestvarning faktiskt. Hon fick paket av oss(filmer+ hello kitty) och av mormor(kläder). En lugn dag med pannkakstårta till lunch!! På kvällen följde Ebba med mormor på julgransplundring, jättekul hade hon haft och dragit runt med mormor på dansgolvet=).

Lördagen var det kalas för alla våra kompisar med barn i samma ålder=) Ebba längtade hela dagen men var lite reserverad när alla började komma vid 14 tiden. Det lossnade efter en stund! Sen var det fullt stoj och livat precis som det ska va, det hängde ballonger i taket och serpentiner, precis som det ska va=). Det bjöds på heffaklumpstårta(som jag förövrigt är mycket stolt över att jag fick ihop) och kakor o saft.
 
Ebba fick så mycket fina saker, hello kitty badlakan, pippiväska med pippistrumpor och hårspännen, pärlor och pärlplatta,lekdeg och memoryspel.
 Kvällen rundades av i sällskap med familjen askroth/westberg över lite pizza. Det konstaterades bland annat att det var skönt att inte vara ensam om trottsiga barn=).

Söndagen kom och alla ballonger fick hänga kvar såklart men denna gång var det släktens tur=). Strax före ett kom de första gästerna och denna dag bjöds det på cheescake i stället=).
Massor med fina saker även denna dag en dockvagn med ligg och sittdel, docka med kläder, pärlor med pärlplatta, pippidocka,typ barbiedocka med barnvagn och lite smågrejer, ritblock, deg.
 En mycket lyckad helg men det tar på krafterna=)

// Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0