Underbar gårdag!

Igår styrde vi kosan mot Parken Zoo (moster var med oss) vi mötte upp Anders och barnen. Precis innan vi skulle till och gå så ramlade Wille och slog upp ett skrapsår mitt på näsan och jackade upp under läppen så det blödde.
Lilla killen efter en stund hade han glömt det och vi tittade på alla djuren, apor mullvadar, tigrar lejon you name it. Sedan stannade vi för bus och lek i kalle kunskapsland studsade studsmatta red på fantomens hästar. De är kvar men fantomenland är borta=).
När vi kom hem packade vi ur och om för att sedan åka till farmor som lovade nybakta bullar. Vi fikade sedan gick vi ut för att plocka blommor till midsommarstången. Underbara farmor & farfar bor på gångavstånd men ute på landet tänk att på bara några få minuter kan man komma ut till jättefin natur och barnen kan nästan gå eller cykla som de vill!
En stor bukett till stången blev det, vi hittade ett stort smultronställe, med ja smultron=) Ebba frossade ordentligt och till och med Lovisa som inte tyckt om de tidigare mumsade på några stycken. Vi trädde upp de på strå så vi kunde få med alla hem=).
Nu siktar vi mot midsommarafton som inte hålls i regi av OSS i år utan magnus bror Micke med familj samt Magnus moster Tuula med familj. Skönt att få ett litet avbrott.
Midsommaraftons kväll kommer vi spendera i Hallstahammar hos våra goa vänner Cissi och Fredrik!!
TREVLIG MIDSOMMAR
// Familjen Leo genom Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0