Livet

I slutet av förra veckan fick vi höra att himlen fått en ny liten ängel helt oväntat. Det var ingen vi kände väl, men vänners brorsbarn.  Livet blir så skört i sånna stunder, man stannar upp och ser på det man har och det man åstadkommit. Man kramar om sina barn flera gånger extra. Lever en stund bara för stunden. Vi tänder ett ljus och skickar en tanke till den berörda familjen.
Livet i övrigt rusar iväg och Lovisa blir 2 år på söndag den 17 juni. Här hemma har vi knappt hunnit planera hur dagen ska se ut eller vad Lovisa ska få i present=) Det löser sig!!
Jag har legat sjuk sedan söndag morgon, det var på väg redan imitten på förra veckan men kom överrens med en kollega att det inte skulle bli värre men men feber och allt slog till söndag morgon så jag blev hemma från jobb. Känner att det börjar vända nu och kommer att gå åter till jobbet i morgon. Jobbar sedan till lördag och sen har jag en vecka semester=)
Denna våren har vi varit otursdrabbade, full med VAB och sjukdom för hela fanmiljen hoppas verkligen att det är över nu och att vi får vara friska lääänge.
Glad sommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0