En härlig helg!

Det har varit en underbar helg för familjen Leo. Man kan säga att den började i fredags, iaf för Ebba och mej, då åkte vi och besökte farmor och farfar. Dit skulle Ebba kunna åka så gott som varje dag i veckan om man frågar henne, det svaret är nästan lika säkert som att hon vill ha pannkaka till mat om man frågar vad hon vill äta. Där tillbringade vi nästan hela fredagen, sen åkte jag och hämtade Anna och sen lämnades hon av hos frisören för en stunds styling. Sen hämtade vi ebba i ekeby och for hem till katten för kvällen.

I lördags tog vi en tur in till Eskilstuna och gick runt och kollade lite i affärer, där träffade vi Daniel och Martina som också tog en tur i centrum. Senare på kvällen åkte vi till Valskog och hälsade på både mormor och moster och Mattis. Hos mormor åt vi semlor och lämnade tillbaka mormors stationära dator som vi fått låna innan vi fick igång våran egna bärbara! Sen gick vi över till moster Fia och Mattis där vi åt kvällsmat som fixades på det snabba sättet... =)

Söndagen började i lugnt tempo och vi funderade på att åka in till ikea, vi frågade om faster Nina och barnen ville följa med men de valde att stanna hemma och erbjöd sig att passa Ebba och det passade henne bra eftersom hon hade pratat om Nisse och Tuva så mycket på sista tiden, så hon blev riktigt nöjd. Inne på Ikea så var det inte så mycket folk som tur var, vi köpte lite heminredning och 2 bokhyllor till Ebbas böcker, vi köpte även en liten lampa som tack för hjälpen till faster Nina. Sen åkte vi till Toy's R Us och strosade runt lite därinne, de hade lager utförsäljning så allt hade PangPriser! Vi köpte en självlysande Care Bear till Ebba, några pennor och sudd till Tuva och lite godis till Nisse. Alla blev nöjda! 

Sen bar det av hemmåt, klockan var strax innan 13 så allt hade gått smidigt som bara den, hemma igen bjöds vi på lunch av faster nina med familj, tack och bock!

Nu har kvällen försvunnit och natten är över oss, vi ligger och kollar Johan Falk i sovrummet och lill-skruttan sover gott i sin egna säng, det ända hon säger efter vi läst klart är: Mamma, pappa rummet brevid? När vi säger att det stämmer så kan hon somna utan några större problem. Det känns otroligt skönt att hon ska slippa stört gråta sig till sömns som det var tidigare.

Nu väntar en hel arbetsvecka för oss alla, värst för anna som bara är ledig på fredag. Vi laddar även för 3 födelsedagar i slutet av vecka, 2 är våra och den 3e är min äldsta storebror!

Väl mött.
M.Leo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0