Doktorsbesök

Idag har vi varit med Lovisa till farbror doktorn som var en tant doktor....
 Lovisa belv förkyld med hosta första gången när hon var två månader, fine tänkte vi hon har en storasyster som kommer dra med sig diverse saker hem från dagis, snorig har lillan varit och hostig.

I går natt när vi vakade från 00-03 så summerade vi tiden lite och kom fram till att hon faktiskt har hostat sedan hon var två månadermer eller mindre. Sagt och gjort så rådfrågades det lite på 1177 som rekomenderade att vi skulle ta kontakt med familjeläkare för att få det utrett. Nere hos familjeläkaren så kunde hon komma på lite olika saker på vad det kunde vara men ville skicka det vidare till barnkliniken. Det kan vara barnastma, de kan vara allergi(lillan är dock flör liten för pricktest än.) men samtidigt kan det vara en riktigt envis hosta. Det visar sig, vi tänker inte oroa oss nu utan vi får se va barnkliniken säger. Lillfröken fick ventoline utskrivet att ta vid behov.

Lovisa mår bra! just nu är hon snorig och hostar extra på grund av det. Men vid gott allmäntillstånd, god aptit och gott humör för det mesta=) Det är bara den där lömska hostan som ska tas itu med...

Magsjukan hoppade över oss andra i familjen för denna gång...skönt..värsta är att man går ju aldrig säker=)

Nu inväntas fredag då vi packar ihop oss för en tur mot dalarna och Sara,Andreas och lille Kalle. Lite mat lite vin och massa skitsnack, ska bli jättetrevligt. Vi tar med nån "pippi silm" så är kvällen räddad=).

God fortsättning!
//Anna


Kommentarer
Postat av: Carin

'Gott allmäntillstånd, god aptit', är du sjuksköterska måntro? Hihi. Ha de så bra i Dalarna! Själv väntar mig en låång tågresa idag igen. Hoppas dock på mindre försening denna resa.

2010-12-30 @ 10:17:28
URL: http://nursen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0