The Pottan!! The myth, the legend and the truth

Ebba har bestigit tronen av plast.... den berömda vägen bort från instängd skrynkel-rumpa...

I en vecka och en dag har Ebba, i samband med tandborstning och nattning, gått och satts sig på pottan (utan blöja alltså) och uträttat sin behov. Hon har även vaknat nästan helt torr två mornar och då fått suttit på pottan för morgonpinken. Det är en lång väg att vandra innan vi vågar släppa dagblöjan och framförallt nattblöjan. Men hon är så duktig att man kan fälla en tår.



Nu i allt hurrande och jublande så har man trampat på en törnetagg - I dag (söndag) har lillfröken kexat, rävat, hulkat, mm sen kl 05.00 imorse, vi är lite osäkra på orsaken, det kan vara värme och sol, mat eller dryck men troligast Callici (vinterkräksjuka, mitt i sommarn!! - jävla miljöomställning) så nu blir det till att vara hemma för unga damen några dagar, för att se efter dottern alltså!

Det sköna är att nu ikväll så har Ebba fått behålla allt hon har ätit och druckit, en bit bröd och en skvätt vatten, men iallafall. Otäckt att se en så liten person falla ur under bara en dag.... trodde inte hon kunde bli mindre men hon ser så otroligt ynklig ut när hon kurar ihop sig på en av prydnads-kuddarna och somnar.

Nu ikväll så tog vi ut Ebba och rastade henne för att få i lite frisk luft och blåsa undan lite kräkarom! Vi åkte ner till den lokala lagunen, Skillingeudd.

        


Ebba blev överlycklig när hon hittade vattenruschekanan, men vi övertygade henne om att hon var lite för liten för den.
Vad tycker ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0