Flytten!

Snart bor vi i Kungsör igen, både skönt men oxå lite tråkigt. Eskilstuna är en mycket fin stad med trevliga människor. Jag tror att Eskilstuna alltid kommer att ligga oss nära om hjärtat då vi fick våran Ebba här. Det är speciellt, första barnet, när värkarna startade, alla vårpromenader (sommar, höst och vinter oxå för den delen) med barnvagnen. Alla hennes små framsteg fram till den hon är i dag, det är lite magiskt på ett vis.

Men jag tror att i längden är valet klokt. Vi har hela släkten där nästan och har mycket lättare att kunna få lite hjälp speciellt när det har varit som det varit nu när Ebba varit sjuk.  Det känns skönt oxå att ha det sociala nätet närmre. Kungsör är oxå fint ,men inte lika smidigt kanske, tänker på affärer och liknande. Vi sa när vi flyttade till Eskilstuna att någon dag kommer vi att komma tillbaka till Kungsör, vi trodde nog inte att det skulle bli så snabbt.

Huvudsaken är att vi får vara tillsammans det är det som betyder något, var vi sen bor det spelar mindre roll.

Här kommer en bild som representerar känslan av Eskilstuna när det varit som bäst. En varm solig dag med man och barn i djurgårdsparken=)
     

Kommentarer
Postat av: Johanna

Har ni köpt hus? VAd spännande! Vi får komma och hälsa på nästa gång vi är i Kungsör:-)



Kram från Johanna

2009-03-07 @ 18:13:00
URL: http://boggejojo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0